ΠΡΟΒΑΤΑΚΙ στο ΜΑΡΟΥΣΙ, ΑΘΗΝΑ, Greece

... ξεσηκώνει τη δημιουργικότητά σας

Όροι Χρήσης

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Το http://provataki.gr είναι το ηλεκτρονικό τμήμα του καταστήματος λιανικής πώλησης «ΠΡΟΒΑΤΑΚΙ». ΠΡΟΒΑΤΑΚΙ είναι ο διακριτικός τίτλος της ατομικής επιχείρησης με Επωνυμία: Χατζηευγενιάδου Αμαλία, εμπορική δραστηριότητα. Διεύθυνση έδρας: Νικολάου Πλαστήρα 24, Μαρούσι 15124. ΑΦΜ: 078493312. ΔΟΥ: Αμαρουσίου. Email επικοινωνίας: . Τηλέφωνο για παραγγελίες: +30 215 5307493.

Η χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και η πραγματοποίηση αγορών από αυτό συνεπάγεται την αποδοχή και διέπεται από τους όρους χρήσης. Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς το περιεχόμενο και τους όρους χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος όταν αυτό κριθεί αναγκαίο, χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση, και με την δημοσίευσή τους στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Οποιαδήποτε τροποποίηση δεν επηρεάζει ήδη τοποθετημένες προς εκτέλεση παραγγελίες.

Με την είσοδό σας δηλώνετε ότι είστε ενήλικας και έχετε δικαιοπρακτική ικανότητα, δεσμεύεστε δε ότι δε θα επιτρέψετε την χρήση των στοιχείων σας από άτομα που στερούνται δικαιοπρακτικής ικανότητας. Στην περίπτωση τέτοιας χρήσης των στοιχείων σας, υπεύθυνος είστε αποκλειστικά εσείς. Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος και γενικώς οι συναλλακτικές σχέσεις μεταξύ της επιχείρησης και των χρηστών/πελατών της διέπονται από το ελληνικό δίκαιο, ενώ αρμόδια για την επίλυση τυχόν διαφορών ορίζονται τα Δικαστήρια της Αθήνας.

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΠΡΟΪΟΝΤΑ

H επιχείρηση δεσμεύεται για την πληρότητα και εγκυρότητα της πληροφορίας που παραθέτει στην ιστοσελίδα της, και για τα ουσιώδη χαρακτηριστικά των προϊόντων που αναρτώνται. Ωστόσο, διατηρεί επιφυλάξεις όσον αφορά στην απόδοση των χρωμάτων καθώς είναι εκ φύσεως αδύνατη η 100% πιστή απόδοση ενός φυσικού χρωματισμού επί της οθόνης. Στο πλαίσιο της καλής πίστης η επιχείρηση δεν ευθύνεται για τεχνικής ή τυπογραφικής φύσης λάθη, που ενδεχομένως έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας από ανωτέρα βία. Σε τέτοιες περιπτώσεις, η επιχείρηση θα λάβει όλα τα δυνατά μέτρα ώστε να αποκαταστήσει την ορθότητα.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Τα προϊόντα που παρουσιάζονται διατίθενται από το κατάστημα. Ωστόσο η επιχείρηση δε μπορεί να εγγυηθεί την ανά πάσα στιγμή διαθεσιμότητα των προβαλλόμενων προϊόντων. Δεσμεύεται, όμως, για την έγκαιρη εννημέρωση των  καταναλωτών περί της ενδεχόμενης μη διαθεσιμότητάς τους είτε σε καθυστερήσεις παράδοσης που μπορεί να προκύψουν ως συνέπεια.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν φέρει ευθύνη για τεχνικά προβλήματα  που ενδέχεται να προκύψουν κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας, ως απόρροια της λειτουργίας ή συμβατότητας της υποδομής σας. Επίσης, η επιχείρηση δεν ευθύνεται για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα αθέμιτες  παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα είτε πληροφορίες, που διατίθενται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματός της.

Στον ιστότοπο υπάρχουν σύνδεσμοι που παραπέμπουν σε σελίδες τρίτων που βρίσκονται υπό τον έλεγχο άλλων επιχειρήσεων. Οι παραπομπές αυτές αφορούν κυρίως σε βίντεο γύρω από τη χρήση υλικών και ενδέχεται να πάψουν να είναι διαθέσιμα.

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΧΡΗΣΤΗ

Οι χρήστες της ιστοσελίδας http://provataki.gr καλούνται να τη χρησιμοποιούν σύμφωνα με το νόμο, και να μην προβαίνουν σε πράξεις που μπορούν να της προκαλέσουν βλάβη είτε δυσλειτουργία.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Τα προσωπικά δεδομένα που παρέχουν οι χρήστες (όνομα, στοιχεία επικοινωνίας κ.λ.π.) προστατεύονται με σύγχρονες μεθόδους ασφαλείας και δε θα διατεθούν για οποιασδήποτε μορφής εμπορική εκμετάλλευση προς τρίτους.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ - ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ

Ο Πελάτης μπορεί να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε από το ηλεκτρονικό κατάστημα, χωρίς να αιτιολογήσει την επιστροφή, με τις εξής προϋποθέσεις:

  • Ο Πελάτης πρέπει προηγουμένως να έχει επικοινωνήσει με το ΠΡΟΒΑΤΑΚΙ, με μήνυμα στη διεύθυνση  Η επικοινωνία θα πρέπει να πραγματοποιηθεί το αργότερο την επομένη της παραλαβής της παραγγελίας. Σε μήνυμα με τίτλο "Αίτημα Επιστροφής Προϊόντων" να αναφέρεται ο Αριθμός Παραγγελίας, η Ημερομηνία Παραλαβής, το Ονοματεπώνυμο και η Πλήρης Ταχυδρομική Διεύθυνση του Πελάτη. Ο Πελάτης θα λάβει ενημέρωση από το ΠΡΟΒΑΤΑΚΙ.
  • Ο Πελάτης θα επιστρέψει το εμπόρευμα μέσω υπηρεσίας courier στο ΠΡΟΒΑΤΑΚΙ στη διεύθυνση Ν.Πλαστήρα 24, Μαρούσι 15124, Αθήνα. Η επιστροφή πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 14 ημερολογιακών ημερών, μετά την επικοινωνία.
  • Τα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν: να μην έχουν αποσφραγισθεί, να μην έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους.
  • Τα προϊόντα να συνοδεύονται από την αντίστοιχη απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο.
  • Ο Πελάτης αναλαμβάνει τα έξοδα αποστολής με courier στο ΠΡΟΒΑΤΑΚΙ. Από το ποσό επιστροφής θα αφαιρεθεί το ποσό που εκπροσωπούν τα έξοδα μεταφοράς, ακόμα και αν αυτά δεν είχαν συμπεριληφθεί στην αρχική αποστολή προς τον Πελάτη (για παραγγελίες με δωρεάν μεταφορικά).
  • Σε αυτό το πλαίσιο δε γίνονται δεκτές οι επιστροφές βιβλίων, περιοδικών και προϊόντων που έχουν κοπεί σε διαστάσεις που επέλεξε ο Πελάτης, όπως υφάσματα, ιμάντες, λάστιχα, αλυσίδες, κ.λ.π.

Το ΠΡΟΒΑΤΑΚΙ υποχρεούται να αποδώσει στον Πελάτη το τίμημα που εισέπραξε μόλις παραλάβει το εμπόρευμα. Στην περίπτωση χρέωσης του Πελάτη μέσω πιστωτικής κάρτας, εφόσον έχει εισπραχθεί το τίμημα από την τράπεζα, θα υποχρεούται να ενημερώσει την τράπεζα για την ακύρωση της συναλλαγής και η τράπεζα θα προβεί σε κάθε προβλεπόμενη ενέργεια. Κατόπιν αυτής της ενημέρωσης, το ΠΡΟΒΑΤΑΚΙ δεν φέρει ευθύνη για το χρόνο και τον τρόπο εκτέλεσης του αντιλογισμού, που ρυθμίζεται από τη σύμβαση που έχει καταρτιστεί μεταξύ της εκδότριας τράπεζας και του Πελάτη.

Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ελάττωμα στα προϊόντα που παρέλαβε ο Πελάτης από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, είτε σφάλμα στην εκτέλεση της παραγγελίας τους, θα πρέπει να επικοινωνήσει άμεσα με το ΠΡΟΒΑΤΑΚΙ -την ίδια μέρα ή την επόμενη εργάσιμη- στο 215 5307493, είτε στο 6974644132, είτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση   Τα έξοδα επιστροφής του ελαττωματικού εμπορεύματος ή της λανθασμένης παραγγελίας βαρύνουν το ΠΡΟΒΑΤΑΚΙ.

Περιορισμός ευθύνης : Το ΠΡΟΒΑΤΑΚΙ δεν παρέχει εγγύηση για την καταλληλότητα πωλούμενου προϊόντος για οποιονδήποτε συγκεκριμένο σκοπό, άλλο από αυτό που αναφέρεται στην περιγραφή του προϊόντος.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Ακύρωση παραγγελίας μπορεί να γίνει:

1. Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας μπορείτε να αλλάξετε τις ποσότητες των προϊόντων στο καλάθι αγορών σας, είτε να τα αφαιρέσετε εξ ολοκλήρου από το καλάθι.

2. Μετά την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής παραγγελίας και πριν πραγματοποιηθεί η αποστολή της. Καλέστε στο 215 5307493 για την ενδεχόμενη ακύρωση της παραγγελίας σας.

ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Στις αναγραφόμενες τιμές περιλαμβάνεται Φ.Π.Α.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Οι αποστολές πραγματοποιούνται με την SPEEDEX, είτε ΕΛΤΑ courier είτε ACS, με χρέωση 3,00€. Για παραγγελίες αξίας 70,00€ ευρώ και άνω, δε χρεώνεστε έξοδα αποστολής.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

  1. Κατά την παραλαβή. Η υπηρεσία της αντικαταβολής έχει επιβάρυνση 2,00€. Παρακαλώ επιβεβαιώστε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στο 2155307493.
  2. Με ασφαλή κατάθεση μέσω τραπεζικής κάρτας, οποιασδήποτε κάρτας (χρεωστικής, πιστωτικής, προπληρωμένης).
  3. Με κατάθεση μέσω ebanking σε έναν από τους εξής τραπεζικούς λογαριασμούς (δικαιούχος Χατζηευγενιάδου Αμαλία):
EUROBANK IBAN: GR44 0260 2790 0006 5020 0638 441
ALPHA IBAN: GR12 0140 1570 1570 0232 0003 940
ΕΘΝΙΚΗ IBAN: GR21 0110 1070 0000 1076 2905 908

Παρακαλώ μην καταθέσετε σε τράπεζα άλλη από αυτές που αναφέρονται. Στην περίπτωση διατραπεζικής συναλλαγής χρεωνόμαστε από την τράπεζα και αναγκαστικά θα σας ζητήσουμε να καλύψετε αυτό το έξοδο κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας, συγκεκριμένα θα σας ζητήσουμε 5,00€ (3,00€ τραπεζικά και 2,00€ έξοδα αντικαταβολής). Επιπλέον, η αποστολή της παραγγελίας σας θα καθυστερήσει έως την εκκαθάριση της συναλλαγής.

Οι παραπάνω χρεώσεις αποστολής και αντικαταβολής αναφέρονται σε αποστολές στα όρια της Ελληνικής επικράτειας.

Για προορισμούς εκτός Ελλάδας, οι αποστολές χρεώνονται με βάση το τιμολόγιο των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) και η χρέωση εξαρτάται από το συνολικό βάρος και τον όγκο της παραγγελίας σας. Επικοινωνήστε μαζί μας.

 

Πολιτική Απορρήτου & Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR)

1) Συλλογή και σκοποί χρήσης των προσωπικών δεδομένων

Η λήψη των προσωπικών δεδομένων πραγματοποιείται μόνο εφόσον εσείς επιλέξετε αυτοβούλως να τα παράσχετε, π.χ. εάν επικοινωνήσετε μαζί μας με email ή αν εγγραφείτε ως πελάτες για την αγορά προϊόντων από το ΠΡΟΒΑΤΑΚΙ. Σας συμβουλεύουμε να απόσχετε από την παροχή ευαίσθητων δεδομένων εάν δε συναινείτε στη χρήση τους.

Με την εγγραφή σας συναινείτε στην αποθήκευση και χρήση των προσωπικών σας δεδομένων για τη διευκόλυνση της διαδικασίας της παραγγελίας εκ μέρους σας, και τη διασφάλιση ότι το περιεχόμενο του δικτυακού τόπου παρουσιάζεται με το βέλτιστο τρόπο για τον υπολογιστή σας. Εάν επιθυμείτε να διαγραφούν τα δεδομένα σας, θα φροντίσουμε αυτό να γίνει το συντομότερο δυνατό.

2) Πρόσβαση στα Προσωπικά σας Δεδομένα και Δικαιώματα

Εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να ζητήσετε οποτεδήποτε να ενημερωθείτε σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα που τηρούνται από το ΠΡΟΒΑΤΑΚΙ, τους αποδέκτες τους, το σκοπό της τήρησής τους και της επεξεργασίας τους, καθώς και την τροποποίηση, διόρθωση, ή διαγραφή τους, αποστέλλοντας σχετικό ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση από την ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας που έχετε δηλώσει. Τα προσωπικά δεδομένα που γνωστοποιείτε στο ΠΡΟΒΑΤΑΚΙ κατά την εγγραφή σας συλλέγονται και τυγχάνουν χρήσης και επεξεργασίας σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, και συγκεκριμένα σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.2472/1997 και Ν.3471/2006, ως ισχύουν, αλλά και του νέου Ευρωπαϊκού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων ΕΕ 2016/679 καθώς και της οδηγίας 95/46/ΕΚ περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Διατηρείτε τα εξής δικαιώματα:

α) Δικαίωμα ενημέρωσης σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα: Μετά από σχετικό σας αίτημα, θα σας παράσχουμε πληροφορίες σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα που τηρούμε αναφορικά με σας.

β) Δικαίωμα διόρθωσης και συμπλήρωσης των προσωπικών σας δεδομένων: Εφόσον μας ειδοποιήσετε σχετικά, θα διορθώσουμε ενδεχομένως ανακριβή προσωπικά δεδομένα που σας αφορούν, θα συμπληρώσουμε ατελή δεδομένα, υπό την προϋπόθεση ότι αυτό είναι αναγκαίο για τους σκοπούς επεξεργασίας των δεδομένων σας.

γ) Δικαίωμα διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων: Μετά από σχετικό σας αίτημα θα διαγράψουμε τα προσωπικά δεδομένα που τηρούμε σχετικά με σας.

3) Διαβίβαση Προσωπικών Δεδομένων

Το ΠΡΟΒΑΤΑΚΙ δε διαβιβάζει ούτε μοιράζεται προσωπικά δεδομένα με τρίτους, εκτός αν κάτι τέτοιο απαιτείται για τους νόμιμους επαγγελματικούς σκοπούς και τις επιχειρηματικές ανάγκες, προκειμένου να ανταποκριθεί στα αιτήματά σας (π.χ. δίνουμε τα στοιχεία σας στην εταιρία κούριερ που μεταφέρει την παραγγελία σας) είτε εφόσον επιβάλλεται ή επιτρέπεται από το νόμο. Σε κάθε περίπτωση, η πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα επιτρέπεται μόνο σε εξουσιοδοτημένα πρόσωπα, για τους σκοπούς της παρούσας δήλωσης.

Το ΠΡΟΒΑΤΑΚΙ επιφυλάσσεται του δικαιώματος να χρησιμοποιήσει τα στοιχεία που μας γνωστοποιείτε, κατά τρόπο που να μην είναι δυνατή η ταυτοποίηση του προσώπου που αφορούν, για στατιστικούς, προωθητικούς, διαφημιστικούς σκοπούς.

4) Ασφάλεια των Προσωπικών Δεδομένων

Το ΠΡΟΒΑΤΑΚΙ εφαρμόζει διαδικασίες τεχνικής και οργανωτικής ασφάλειας για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων από απώλεια, κακή χρήση, ακούσια μεταβολή ή καταστροφή. Οι συνεργάτες μας που υποστηρίζουν τη λειτουργία αυτούς του διαδικτυακού τόπου, επίσης συμμορφώνονται με τις ίδιες διατάξεις.

Το ΠΡΟΒΑΤΑΚΙ καταβάλλει κάθε εύλογη προσπάθεια να τηρεί τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο για το χρονικό διάστημα για το οποίο απαιτούνται, ή μέχρις ότου ζητηθεί η διαγραφή τους (εάν αυτό συμβεί νωρίτερα).

5) Αναθεωρήσεις της Δήλωσης

Το ΠΡΟΒΑΤΑΚΙ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να αναθεωρεί την παρούσα Δήλωση, κατά τη διακριτική του ευχέρεια. Σε περίπτωση αλλαγών, θα καταγράφεται η ημερομηνία τροποποίησης, και η επικαιροποιημένη Δήλωση θα ισχύει από την ημερομηνία αυτή. Σας ενθαρρύνουμε να μελετάτε κατά περιόδους την Δήλωση προκειμένου να εξετάσετε αν υπάρχουν αλλαγές στο τρόπο με τον οποίο διαχειριζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα.

 

Η παρούσα Δήλωση ενημερώθηκε την 26 Οκτωβρίου 2022.

Το Προβατάκι

...είναι ένα κατάστημα για ενθουσιώδεις πλέκτες και χειροτέχνες που ασχολούνται με το φέλτινγκ, την υφαντική και κάθε είδος χειροτεχνίας με νήμα. Διαθέτει επίσης είδη ραπτικής, κουμπιά, κορδέλες και ό,τι άλλο χρειάζεται για να ολοκληρωθεί ένα εργόχειρο. Βρίσκεται στην καρδιά του Μαρουσιού, 200 μέτρα από το σταθμό ΗΣΑΠ.

accept cards eurobank 250

ΩΡΕΣ ΛΕΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Προβατακι ένα κατάστημα για ενθουσιώδεις πλέκτες και χειροτέχνες που ασχολούνται με το φέλτινγκ, την υφαντική και κάθε είδος χειροτεχνίας με νήμα. Διαθέτει επίσης είδη ραπτικής, κουμπιά, κορδέλες και ό,τι άλλο χρειάζεται για να ολοκληρωθεί ένα εργόχειρο. https://www.google.com/maps/place/%CE%A0%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BA%CE%B9https://www.google.com/maps/place/%CE%A0%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BA%CE%B9/@38.0563882,23.8048226,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x14a198d4cef6b695:0x5d4f83ef05ab2ec2!8m2!3d38.056384!4d23.80701132ec2!8m2!3d38.056384!4d23.8070113
Ν.Πλαστήρα 24 15124 Μαρούσι Αθήνα Ελλάδα
38.056394 23.806967
+30.215.5307493 2€ - 150€ images/titlos scale.png
Δευτέρα
05-12-2022
09:00 - 15:00
Τρίτη
06-12-2022
09:00 - 14:00
17:00 - 20:30
Τετάρτη
07-12-2022
09:00 - 15:00
Πέμπτη
08-12-2022
09:00 - 14:00
17:00 - 20:30
Παρασκευή
09-12-2022
09:00 - 14:00
17:00 - 20:30
Σάββατο
10-12-2022
09:00 - 15:00
Κυριακή
11-12-2022
ΚΛΕΙΣΤΑ

Επικοινωνία

Ν.Πλαστήρα 24
15124 Μαρούσι, Αθήνα
Τηλ:   215.5307493
Κιν:    6974.644132
Email:
Αρ. Γ.Ε.ΜΗ 120703101000